fredag den 19. juni 2015

C-vitaminindsprøjtninger

I dag er snart 8 år efter opdagelse og behandling af uveal melanom i øjet. Og knap 2 år efter opdagelsen af nye tumorer - i leveren.

De sidste to år har budt på C-vitaminindsprøjninger på Lyngby Hovedgade, kostændringer, større bevidsthed om sammenhængen mellem livsførelse og "mad til kræften" og to hele og en afbrudt kemoperiode - afbrudt, fordi hun nu er opgivet af lægerne, der ikke ser at kemoen virker.

Faktum er dog, at hun er her endnu. Og selvom vi ikke kan påvise en direkte forbindelse mellem forandringer/behandlinger og hendes fortsatte væren i livet, er det helt tydeligt, at hun i dag værdsætter alt, hun har overskud til at prøve af.

Hun er blevet indvendigt dygtig til at mærke, om noget er godt eller ikke godt for hende - hvilket de fleste mennesker ikke normalt går rundt og tænker på. Det er derfor ikke usandsynligt, at hendes ændrede holdninger til sammenhængene imellem liv og sygdom er medvirkende årsag til, at hun endnu lever.

Jo, hun ØNSKER at være her, men hun ér nok blevet mere af en "hård hund". At være cancerpatient gør, at man paradoksalt nok skal være meget stærk for ikke at bukke under for frygt, smerte og lidelse. At være patient i et så intensivt behandlingsforløb som hendes gør samtidig, at man må disponere sin energi særdeles fornuftigt. Desværre tudede lægerne hende ørerne fulde med "forbud" mod at gøre noget, der kunne forhindre kemoen i at virke.

Påpegelse: Kemo er SUPERGIFTIG for kroppen og indgives i kontrollerede dosis på kanten af, hvad der slår én ihjel. Dør man i et kemoforløb, er det næppe af kræften, da lægerne ikke giver kemo til patienter, som de ikke tror har en chance for at overleve.

Påpegelse: Der er kemo, og så er der eksperimentel kemo. Det første kender man stort set effektivitetsgraden af på kendte kræftformer; det andet kender man ikke effekten af, og ønsker derfor ikke at patienter skal tilsmudse resultaterne af forskningen ved at indtage andre ting...

Min mor valgte at lytte til lægerne igennem to omgange kemo 2  gange, før hun gik andre veje. Hendes frygt for at dø gjorde, at hun ikke formåede at indtage andre oplysninger, som kunne modsige lægernes evidens.

Påpegelse: Der er MEGEN anden evidens end dén Sundhedsstyrelsen og danske onkologer underbygger deres behandlinger med. Læs "Når diagnosen er KRÆFT" af Inge Kellermann. Heri er samlet en væsentlig del af den kræftbehandling, som Sundhedsstyrelsen undgår at beskæftige sig med.

Intravenøs indsprøjtning af C-vitamin gav hun sig endelig hen til at forsøge sig med. Og har siden konstateret, at hun føler sig stærkere efter hver behandling.

Påpegelse: Intravenøs C-vitamin (og det SKAL være højdosis indsprøjning) fungerer som pro-oxidant i cellerne, hvilket giver immunforsvaret adgang til at nedkæmpe maligne celler. Det er ikke i sig selv en kur mod kræft. Kroppen skal samtidigt understøttes i at opbygge sit immunforsvar, hvilket gør det mere end væsentligt, at man assisterer den ved at holde sin stress og frygt nede og spiser basisk og sover godt og motionerer. Lige som hvis man holdt ferie på den gode måde.

Der er ingen mirakler i kræftbehandlingen. Ud over at vågne op til endnu en dag, hvor man fortsat har lyst til at være her.

Ingen kommentarer: