søndag den 13. januar 2008

Rystende! historie om dansk hospitalsvæsens behandling af ung kræftdiagnosticeret kvinde

I Danmark regerer lægerne i hostpitalssystemet. Den amerikanske praksis med at søge, og , en alternativ mening (second opinion) anerkendes ikke hér: Historien fortæller om en ung kvinde, der havde mistanke om, at noget var galt, hvor hele systemet fra praktiserende læge til specialister forklejnede både hendes og hendes lægemors ! vurderinger og mistanker, med livstruende fejlbehandlinger og unødvendige udsættelser til følge. Lægerne alene vide!!

Igen, og igen, og igen, og igen: Har du mistanke om, at noget er galt, så giv ikke op! Søg alternative meninger - og gerne i et land, hvor man køber diagnoser som en vare. Penge er ingenting, hvis det handler om risikoen for at dø - hvilket er en konkret fare ved enhver kræftdiagnose! Handl selv, handl hurtigt, brug intuitionen, acceptér ikke arrogante, bedrevidende afvisninger fra læger. Bliv professionel omkring dit eget liv!

http://rastrup.eu/tragisk-dansk-hospitals-historie-1062.htm

1 kommentar:

Hanne Wesenberg-Lund sagde ...

KÆRE kIRSTEN kJELD OG kENNETH
Jeg skrev en blog men jeg skulle være logget ind først og nu er der kaffepause okJeg skriver igen og vi tales ved kærligst Hanne