lørdag den 22. december 2007

Selvbehandling 1

[følger - det er den kontroversielle del, der givet strider imod anatomisk medicin, skønt ofte baseret på sund fornuft; erfaringer modtages med glæde: kinesisk medicin, yoga, urter, opnåelse af ro, kost, fysisk manipulation af kroppen, motion, hvad som helst.]

Afgiftning af kroppen Ifølge Heilpraktiker Per W Hansen er alle sygdomme i kroppen mangelsygdomme. Manglende mineraler, vitaminer, selén, jod osv. forårsager nedsat eller svigtende funktion i rensende organer, hud, tarme osv., med defekter eller ophobninger af affaldsstoffer, tungmetaller o.lign. til følge. Indtagelse af rette mængder og typer stoffer bryder denne nedadgående spiral og hjælper kroppen tilbage til en tilstand, hvor organerne fungerer optimalt.

  • Se f.eks. Bionordics "afgiftningspakker"- http://www.bionordic.dk/page.asp?id=439&sprog=se

Meditation mod kræft BT 30/12 07 taler om forsøg på Herlev Hospital med meditation mod kræft. Lægerne forgøgler ikke, at det skulle være livsforlængende, men at det handler om specifikt at forbedre livskvaliteten hos kræftpatienter (hvilket i min verden er livsforlængende...) Der anvendes en meditationsform, som er uden regligiøs tilknytning. "Mindfulness Meditation", udviklet på Massachusetts Medical Center i USA, betegner en tilstand, hvor udøveren er bevidst om sine tanker i nuet, uden at bedømme eller vurdere disse. Metoden har været anvendt med gode resultater på mange forskellige diagnoser og lidelser.

Ingen kommentarer: